QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Slunečné počasí vydrží do víkendu, pak přijde ochlazení a déšť

19.04.2018 7:01

Ještě během víkendu si užijeme slunečnou oblohu a celkem vysoké teploty. V příštím týdnu se to ale zkazí, počítat musíme s ochlazením i deštěm.

Nebe QAp foto

Ve čtvrtek bude jasno, přechodně i polojasno a teploty se vyšplhají mezi 20 až 24 stupňů. Ještě tepleji by mělo být v pátek, kdy nás čeká jasno nebo skoro jasno a odpoledne teploty až okolo 26 stupňů. V noci naměříme 9 až 5 stupňů.

Také sobota přinese jasnou až polojasnou oblohu, v průběhu dne bude ale i oblačno a objevit se mohou přeháňky. Noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, denní vystoupí mezi 21 až 25.

Neděle bude ve znamení skoro jasné až polojasné oblohy, místy bude přechodně i oblačno a opět bychom měli sem tam počítat s přeháňkami. Nejnižší noční teploty budou mezi 11 až 7 stupni, nejvyšší denní mezi 17 až 21.

V pondělí nás čeká ještě polojasno až skoro jasno, od západu už ale bude přibývat mraků a na většině území se budou vyskytovat přeháňky, místy dokonce bouřky se silnějším větrem. Noční teploty spadnou mezi 10 až 6 stupňů, denní se vyšplhají mezi 21 až 25.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, přechodně místy i polojasno. Na většině území občasný déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty 11 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C, od severozápadu postupně 13 až 17 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24