Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velká dopravní nehoda 4 osobních aut, dodávky a motorky u Dobřan! - FOTKY

05.09.2020 10:52     05.09.2020 15:10

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjely k nehodě, která se stala na silnici 27 u Dobřan. Záchranáři z místa odvezli šest zraněných osob, včetně dvou nezletilých dětí.

dobřany
dobřanydobřany1

"Vyjeli jsme za 3 minuty od vyhlášení poplachu. Po příjezdu současně s HZS Přeštice a ZZS průzkumem zjištěna nehoda 4 osobních aut, motorky a dodávky, 5 zraněných osob. Provedeno zajištění MU, ošetřování a transport do vozidel ZZS, protipožární opatření, silnice po dobu zásahu uzavřena," informují o nehodě hasiči města Dobřany.

"ZZS z místa veze 6 zraněných osob - muže 1985, žena 1988 a dvě nezletilé děti všechny s lehkými zraněními do FN na Lochotíně a ženu r. 1983 a muže r. 1971 do býv. VN Bory s lehkými zraněními, dodává k nehodě mluvčí záchranářů.

Podle informací od policie stála od Přeštic směrem na Plzeň kolona 5 vozidel, z toho jeden motocykl. "Z dosud zjištěných informací vyplývá, že do nich zezadu narazil řidič s dodávkou Renault, který se plně nevěnoval řízení. V důsledku toho došlo k postupnému nárazu jednotlivých vozidel stojících v koloně," sdělila mluvčí policie Dagmar Jiroušková Jersáková.

Alkohol byl vyloučen dechovými zkouškami. Škoda se vyšplhala na cca 500 tisíc korun.

FOTO: Hasiči města Dobřany
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství