QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sprejeři se vyřádili na vlaku v Nepomuku! Případ šetří policie - FOTKY

27.09.2017 8:52

Policie šetří další řádění sprejerů. Tentokrát si zatím neznámí "umělci" vyhlédli vlak ve stanici Nepomuk - Dvorec. Škody půjdou nejspíš hodně vysoko.

1
12

Odstavený vlak si vyhlédli sprejeři v noci na úterý a skutečně dost popustili uzdu své fantazii. Vlak posprejovali na hodně velké ploše. Škody zatím přesně vyčíslené nejsou, o žádnou malou částku ale nepůjde.

"Dosud neznámý pachatel v blíže nezjištěné době nastříkal na bok vagonu odstaveného na koleji různými barvami obrazec o rozměrech dva krát dvanáct metrů. Poškozené společnosti tímto jednáním byla způsobena škoda dosud nevyčíslená škoda. Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili kriminalistické stopy a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Případem se původně zabývali policisté z Horažďovic, následně bude předán policistům přímo do Nepomuku. Po sprejerovi nebo sprejerech policie nyní intenzivně pátrá a případem se dál zabývá. Zatím neznámým "umělcům" hrozí až rok vězení.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24