Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Rokycansko: Muž je obviněn z pokusu o vraždu, soud dnes rozhodl o vazbě

18.05.2024 14:29

Krajští kriminalisté obvinili z vraždy ve stádiu pokusu 36letého muže. Státnímu zástupci podali podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.  „Na základě rozhodnutí soudu bude obviněný muž stíhán vazebně,“ potvrdila dnes policie.

GN2qf2TWoAAEcV-

Šestatřicetiletý muž zaútočil v Rokycanech nožem na třiadvacetiletého muže a způsobil mu bodné zranění. K napadení došlo ve středu 15. května 2024 v půl jedenácté večer. O celém případu jsme psali ZDE.

"Rokycanští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení. V průběhu prověřování byly zjištěny okolnosti, které vedly k tomu, že si případ převzali krajští kriminalisté odboru obecné kriminality. Ti následně zahájili trestní stíhání šestatřicetiletého muže jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda spáchaného ve stádiu pokusu. Státnímu zástupci podají podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedla policejní mluvčí.

Muž už je ve vazbě. „Dne 18. května 2024 rozhodl Okresní soud v Rokycanech o vzetí obviněného muže do vazby,“ potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT