Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Talent M.A.T. vstoupí do čtvrtfinále! Nedělní zápas odehraje v hale Slavie VŠ

23.03.2015 15:15

Házenkáři Talentu M.A.T. mají před sebou zahajovací dvojutkání s Frýdkem Místkem. Sobotní zápas se sice odehraje v hale Lokomotiva, v neděli se ale bude hrát na Slavii. Vstupenky budou k mání od úterý!

img00059

Házenkáři Talentu M.A.T. už v závěru týdne vstoupí do čtvrtfinále domácím dvojzápasem proti Frýdku - Místku. Už je navíc rozhodnuto nejen o termínech utkání, ale i o místě. Zatímco v sobotu se bude hrát klasicky na Lokomotivě, v neděli budou muset fanoušci vyrazit do haly Slavie VŠ na Borech.

Teprve během pondělí se rozhodlo o pevných termínech pro první dva zápasy čtvrtfinále házenkářů Talentu M.A.T., kteří v závěru týdne přivítají Frýdek - Místek. Komplikací bylo hned několik. Především obsazený nedělní termín haly Lokomotiva. "Kvůli neochotě soupeře předehrát utkání v pátek 27. března jsme museli zvolit náhradní řešení. Druhý zápas se bude hrát v neděli 29. března v hale Slavie VŠ na Borech od 18 hodin. Sobotní uktání začne ve 20 hodin kvůli utkání fotbalové reprezentace, v sobotu se bude hrát na Lokomotivě," řekla QAPu sekretářka Klubu Zuzana Strýcová s tím, že klub samozřejmě chápe zklamání fanoušků, kteří chtěli oba duely zhlédnout v ochozech Lokomotivy. A to i z kapacitních důvodů.

Předprodej vstupenek odstartuje v úterý 24. března!

Už v úterý v 9 hodin ráno se začnou lístky na obě utkání prodávat jak v prodejně M.A.T. v Lochotínské ulici, tak na vrátnici haly Lokomotiva. "Ceny vstupenek na sobotní utkání na Lokomotivu budou 100 korun pro dospělé a zlevněné 50 korun. Do haly Slavie to bude 40 korun na sezení a 20 korun na stání," doplnila Zuzana Strýcová. Kapacita haly na Borehc je omezená, a tak se dá předpokládat, že vstupenky nejspíš zmizí hodně brzy.

Termíny utkání čtvrtfinále play - off:

28. 3. 20:00 Hala Lokomotiva v Plzni na Slovanech

29. 3. 18:00 Hala Slavia VŠ na Borech

FOTO: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství