Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hledají se svědci napadení

04.11.2011 12:02

Policisté hledají svědky napadení, ke kterému došlo V neděli 30. října  krátce před třetí hodinou na Americké třídě v Plzni. Byl tady napadená 33letý Plzeňan.

qap 011

V neděli 30. října kolem třetí hodiny ráno došlo v Plzni na Americké k napadení 33letého Plzeňana. Muži zákona hledají svědky tohoto incidentu.

Plzeňan si po Americké šel s přáteli a u prodejny s občerstvením na rohu s Goethovou ulicí si opřel kolo s tím, že si zaskočí něco koupit k jídlu. O kousek dál stála parta asi pěti mužů v sakách. Jeden z nich k němu přistoupil a zeptal se, zda si ho může zapůjčit. Plzeňan mu kolo půjčil. Když muž kolo vracel, všiml si Plzeňan, že je poničené. "Upozornil na to muže, ale ten nereagoval. Majitel kola ho tedy chytil za rameno v domnění, že jej nevnímá. Na to ale druhý z pánů zareagoval tak, že mu začal nadávat, byl agresivní a několikrát do něj strčil. Kamarádi neznámého se snažili celou věc uklidnit a oba aktéry od sebe odtrhli.," popisuje policejní mluvčí Simona Čejková s tím, že tím ale incident neskončil. "Atakovaný chtěl jít za svými přáteli do prodejny s občerstvením. V tu chvíli se na něj ale agresor opět vrhl a několikrát ho udeřil po celém těle. Ihned poté útočník s přáteli nastoupili do vozidla, které bylo zaparkované na protější straně vozovky, a odjeli pryč. Plzeňan skončil s pohmožděninami a zlomeninami nosu a kotníku v péči lékařů."

Agresor byl muž ve věku 20 až 26 let, vysoký asi 180 centimetrů, plnoštíhlé postavy a světlé pleti. Měl velice krátce střižené vlasy. Mluvil česky. Kamarádi útočníka byli světlé pleti, měli velice krátký sestřih vlasů a na sobě měli saka.

Policisté žádají všechny svědky, kteří by měli informace, které pomohou s šetřením tohoto případu, aby se přihlásili osobně na obvodním oddělení Plzeň – střed na Anglickém nábřeží č. 7 v Plzni nebo aby své informace zavolali na telefonní číslo 974 323 522 anebo na tísňovou linku 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT