QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Středa ve znamení nehod! Do terénu musela i záchranka – FOTKY

16.08.2017 8:19     16.08.2017 11:35

AKTUALIZOVÁNO! Na silnicích v regionu se od středečního rána množí nehody. Na několika místech musela zasahovat i záchranka.

3
3124

K nehodě u Hostouně vyjížděli záchranáři z Domažlic, Bělé nad Radbuzou i z Boru. V jejich péči nakonec skončila jedna žena a jeden muž. Naštěstí se nakonec ukázalo, že nejsou v ohrožení života. Oba převáželi záchranáři do nemocnice v Domažlicích.

Muž utrpěl středně těžké zranění, žena lehčí poranění. "Muž, ročník 1998, řidič jednoho z vozidel utrpěl poranění břicha, nebyl v přímém ohrožení života. Žena, ročník 1965, řidička dalšího vozidla měla poranění ramene a také drobné poranění hlavy," řekl k zásahu Robin Šín ze zdravotnické záchranné služby.

Další nehoda, ke které musely vyjet složky IZS, se odehrála u Meclova na Domažlicku, kde skončilo auto v příkopu. "30letého muže jsme převáželi s úrazem hlavy na chirurgii do nemocnice v Domažlicích," doplnil Robin Šín.

U Jesení u Čahcrova na Klatovsku se pro změnu převrátilo auto na střechu. Zranění utrpěla Němka, kterou nakonec záchranka předávala s úrazem hrudníku kolegům z Německa na hranicích.

V Plzni pak musela záchranka vyjíždět do Božkovské ulice, kde došlo ke zranění staršího cyklisty. Bouralo se ale i na dalších místech. Na Křimické došlo ke střetu osobního a nákladníhzo auta, na kruhovém objezdu u Makra se pak srazila dvě osobní auta. Na Slovanské se navíc střetlo auto s tramvají. V těchto případech už se to naštěstí obešlo bez zranění.

Před 11. hodinou dopoledne došlo k nehoda na hlavním tahu I/19 v Nezvěsticích, kde byla komunikace po střetu dvou osobních aut částečně neprůjezdná.

FOTO: ZZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24