Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po patnáctileté dívce, utekla z výchovného zařízení v Plzni

25.05.2021 13:23

Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost při pátrání po pohřešované 15leté dívce. Dívka utekla z výchovného zařízení v Plzni, jde o notorickou "útěkářku".

2

Pohřešovaná dívka byla naposledy spatřena dne 11. dubna 2021 v době okolo 14:42 hodin, kdy utekla z výchovného zařízení v Plzni. Dívka už má na kontě několik útěků.

"Pohřešovaná dívka je střední postavy vysoké 160-165 cm, má modré oči a rovné středně dlouhé vlasy v plavé až hnědé barvě. Dívka nosí vlasy nejčastěji sčesané dozadu a stažené do copu. Pohřešovaná je zdánlivého stáří od 14 do 16 let. Naposledy na sobě měla oblečenou šedou mikinu, šedé tepláky a na nohou měla obuté bílé tenisky," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. 

Nejedná se o první útěk této dívky. "Na svém kontě jich už má několik. Je možné, že by se dívka mohla nacházet i v teritoriu města, kde má vazby na okolí svého trvalého bydliště," dodala Hokrová.

Pohřešovaná:

VALOVÁ NATÁLIE
Datum narození 27.5.2006
Pátrání vyhlášeno 11.4.2021
Bydliště - okres CHEB
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 160 až 165 cm
Zdánlivé stáří 14 až 16 let
POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
BARVA OČÍ modrá

Policie České republiky tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k pohybu či pobytu pohřešované dívky sdělit jakoukoli informaci, nechť ihned kontaktují Polici České republiky na bezplatné telefonní lince 158. Za spolupráci předem děkujeme.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT