QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sychravý podzim o sobě dá vědět. Deštníky budou potřeba

22.10.2018 7:02

Podle nové týdenní předpovědi bychom měli počítat s ochlazením a potřebovat budeme také deštníky. V úterý navíc zesílí vítr. Podívejte se na novou týdenní předpověď do 29. října.

nebe QAP FOTO

V pondělí bude jasno až polojasno. Odpoledne bude přibývat oblačnosti a postupně se na většině území objeví déšť nebo přeháňky. Teploty vystoupí mezi 12 až 16 stupňů.

V úterý bude zpočátku polojasno, někde by se ale mohla držet nízká oblačnost. V průběhu dne bude mraků znovu přibývat a dorazí i déšť nebo přeháňky. Potrápit by nás mohl navíc nárazový vítr. V noci naměříme 5 až 1 stupeň, přes den 9 až 13.

Středa přinese zataženou oblohu s deštěm a odpoledne teplotami mezi 8 až 12 stupni. V noci budou teploty okolo 7 stupňů. Také ve čtvrtek musíme počítat s oblačnou nebo zataženou oblohou a s občasným deštěm. Od západu bude ale mraků i deště ubývat. V noci spadnou teploty mezi 8 až 4 stupně, přes den vystoupí mezi 11 až 15.

V pátek bude oblačno až polojasno, ojediněle zataženo nízkou oblačností nebo mlhy. Vyskytnout se může také slabý déšť nebo mrholení. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 7 až 3 stupně, nejvyšší denní se vyšplhají mezi 12 až 16.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, postupně místy s občasným deštěm nebo přeháňkami. Později na západě od vyšších poloh srážky sněhové. Nejnižší noční teploty zpočátku 8 až 4 °C, postupně 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty zpočátku 13 až 17 °C, postupně 9 až 14 °C, v Čechách 5 až 9 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24