Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Stěhováci Plzeň

Nejlepší poměr ceny a kvality stěhování při vyklízení v Plzni! Jsme stěhovací a vyklízecí služba s tradicí od roku 2005.

stehovaci _plzen_male

K Valše 89/5, 321 00 Plzeň-Litice

775 335 530

cepicky.j@post.cz

https://stehovani-plzen.cz/

Tipy na výlet

Zabýváme se veškerou činností spojenou se stěhováním a vyklízením bytů, kanceláří, obchodů a firem. Před stěhováním si u Vás zajistíme nezávaznou prohlídku a připravíme cenovou kalkulaci zdarma. K dopravě využíváme velkoprostorové dodávkové vozy speciálně polstrované pro stěhování tak, aby se vašemu majetku nic nestalo, navíc používáme spoustu dalších stěhovacích pomůcek, a navíc jsme pojištěni na případnou škodu při manipulaci nebo dopravě. Při stěhování v rámci města Plzně si neúčtujeme příplatky na najeté kilometry, stěhujeme ale také po celé ČR a EU. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně podle jeho potřeb a přání. Stěhování v domluvený termín Vám garantujeme!

Nabízíme následující služby:

- Stěhování bytových i nebytových prostor, starožitného nábytku, likvidace starého nábytku a materiálu, balení stěhovaného materiálu a rozmístění nábytku dle přání zákazníka

- Stěhování těžkých břemen – předměty s vahou nad 100kg

- Expresní stěhování kusového nábytku

- Vyklízení bytů, sklepů, půd, kanceláří, firem a úřadů, vyklízení nebytových prostor a pozůstalostí, demontáž a montáž nábytku

- Úklidové služby jednorázové nebo pravidelné pro bytové i nebytové prostory, okna

PŘIPRAVILI JSEM PRO VÁS