Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Motorkář, který zavinil vážnou dopravní nehodu u obce Nevřeň, byl odsouzen

13.05.2024 12:18

Jak jsme vás již informovali, u obce Nevřeň došlo k nehodě dvou vozidel a motorky. Nehoda si vyžádala zranění a měla pro 32letého motorkáře dohru. Muž byl dodán do výkonu trestu, ke kterému byl odsouzen za předchozí trestnou činnost.

foto-qap-cz (43)

V sobotu 11. května letošního roku došlo v dopoledních hodinách k dopravní nehodě na silnici č. II/180.

Podle dosud zjištěných informací jel řidič motocyklu Kawasaki ve směru jízdy od obce Čeminy. Při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci nedal přednost vozidlu BMW, které jelo po hlavní ve směru jízdy od Karlových Varů a došlo ke střetu. Následkem toho vjelo vozidlo BMW do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím automobilem Audi.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění sedmi osob, z toho čtyři byly převezeny do nemocnice a tři ošetřeny na místě.

„Z místa byly transportovány tři mladé slečny se středně těžkými zraněními na Emergency a Urgentní příjem FN Plzeň. Muže r. 1992 jsme transportovali na Urgentní příjem FN Plzeň s lehkým zraněním," upřesnila mluvčí záchranné služby.

Dechové zkoušky řidičů byly negativní. V průběhu šetření dopravní nehody policisté zjistili, že řidič motocyklu má vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

„Na místě dopravní nehody dále napadl posádku zdravotnické záchranné služby a při převozu do nemocnice byly u dotyčného nalezeny dva sáčky s látkou metamfetamin,“ uvedla mluvčí policie.

V lékařském zařízení se muž podrobil odběru krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn jinou návykovou látkou a následně byl místěn do policejní cely.

„Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem zahájil policejní komisař z územního odboru Plzeň – venkov trestní stíhání 32letého muže jako obviněného ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, přečinu výtržnictví v souběhu s přečinem ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu a přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ uvedla mluvčí s tím, že byl dnes obviněný 32letý muž dodán do výkonu trestu, ke kterému byl odsouzen za předchozí trestnou činnost.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT