Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňští házenkáři jsou v ráži, tentokrát převálcovali úřadující mistry!

01.02.2014 21:25

Házenkáři Talentu M.A.T. Plzeň zdolali v 18. extraligovém kole úřadující šampiony z Jičína s přehledem 19:15. U šlágru kola nechyběly ani televizní kamery...

img00065

Plzeňští házenkáři válcují jednoho soupeře za druhým. Tentokrát jsou ale extraligové body hodně cenné, v důležitém zápase zdolali hráči Talentu M.A.T. Plzeň úřadující mistry z Jičíná 19:15 a dál vedou tabulku.

Házenkáři Plzně vyhráli už 14 zápasů v řadě a jsou vážným adeptem na zisk extraligového titulu! V sobotu navázali na středeční parádní vítězství v nově zrekonstruované městské hale na Slovanech, kdy za podpory 1650 diváků zdolali Zubří 30:16 a zdolali aktuálně třetí Jičín s přehledem 19:15.  Po 18. extraligovém kole mají hráči plzeňského Talentu na kontě už 31 bodů a znovu tak upevnili své vedoucí postavení v tabulce!

,,Bude to pro nás strašně těžké, protože Plzeň je v současném složení jasným favoritem ligy. Víme, že proti Zubří je doma hnalo téměř sedmnáct stovek diváků.Byla z toho velká sláva, v hledišti byli i tamní hokejisté a fotbalisté, Plzeň chce titul i v dalším sportu. Každý získaný bod v tomhle zápase tak pro nás bude strašně cenný," uvedl před zápase trenér Jičína Aleš Babák a jak se ukázalo, jeho obavy byly na místě. Už po úvodním poločase odcházeli hosté z Plzně do šaten s šestibrankovým náskokem a skóre se navyšovalo také během druhé třicetiminutovky, kdy Jičín dokázal udělat celou řadu chyb.

Další zápas čeká Talent M.A.T. Plzeň v neděli 9. února, kdy na domácí palubovce přivítá od 10:30 Duklu Praha. 

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT