Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Pouť u svatého Jiří je tady! Desítky atrakcí lákají malé i velké, FOTKY!

21.04.2014 17:46

Louky u svatého Jiří v Plzni na Doubravce opět po roce patří jedné z nejznámějších poutí v regionu. Desítky atrakcí už lákají malé i velké návštěvníky. Podívejte se na fotky!

Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.
Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.Pouť u svatého Jiří opět po roce odstartovala.

Louky u svatého Jiří v Plzni na Doubravce opět patří jedné z nejznámějších poutí v regionu. Potrvá až do příštího víkendu, na kdy je naplánovaný pověstný vrchol. Desítky atrakcí už ale lákají davy lidí a prodloužený velikonoční víkend tak patřil zábavě pro malé i velké milovníky všech atrakcí.

Desítky atrakcí, které se na loukách u svatého Jiří zabydlely na konci minulého týdne, už nalákaly davy lidí a nahrál tomu i prodloužený velikonoční víkend."Dopoledne jsme byli ještě koledovat a po obědě jsme vyrazili sem. Chodíme každý rok a děti vždycky neví, kam dřív," řekl QAPu Milan Červený z Plzně, který na Doubravku dorazil z Lochotína.

K dispozici jsou momentálně desítky atrakcí od těch mírnějších pro nejmenší návštěvníky až po ty "nejdrsnější", které dají zabrat někdy i těm otrlejším odvážlivcům. Tradičně je okolí svatého Jiří provoněné klobásami, cukrovou vatou a dalšími dobrotami a hlahol je slyšet široko daleko.

Počet atrakcí ještě naroste! Vrcholem pouti bude příští víkend 26. a 27. dubna...

V polovině týdne atrakcí ještě přibyde. "Zhruba v polovině týdne pak začnou najíždět další a celkem pak bude v provozu asi 56 atrakcí. Hlavní část pouti proběhne příští víkend 26. a 27. dubna," říká organizátor Vladislav Lagron. 

Pouť u svatého Jiří bude otevřená celý tento týden. Během pracovních dnů se atrakce budou rozjíždět vždy zhruba od 14. hodiny. "My sem každý rok přijdeme vždycky tak dvakrát. Takže i letos určitě ještě přijdeme, asi ale až o víkendu," prozradil pan Petr, který vzal na pouť nejen svoji dceru Klárku, ale i její kamarádky. "Mně se nejvíc libila ta tyč, jak jsme na ní lítaly, ale chvíli už mi bylo i trochu zle," přiznala se na závěr 10letá Klárka.

Pouť u svatého Jiří ukončí tradiční Poutní mše svatá v tamním kostele v neděli 27. dubna.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT