Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

AKTUALIZACE: Násilný trestný čin v centru Plzně. Žena svůj boj o život prohrála

07.05.2024 16:22     08.05.2024 16:27

V úterý 7. května došlo kolem třetí hodiny odpolední v centru Plzně k pobodání ženy. Ta byla v kritickém stavu převezena do nemocnice, kde bojovala o svůj život. Ve středu 8. května přišla z nemocnice smutná zpráva.

vrazda v centru Plzne_0524_QAP

“Pokud jste se pohybovali okolo 15. hod. v okolí Křižíkových sadů a mohli byste nám pomoci s objasněním případu, volejte na linku 158,” uvedla policejní mluvčí.

Případem se policie intenzivně zabývá. "Více informací v tuto chvíli k případu nemůžeme sdělit," dodala policejní mluvčí.

Na místo události vyjely posádky IP, RV a RZP. "Ženu středního věku jsme za kontinuální resuscitace transportovali v kritickém stavu na Emergency FN Plzeň," doplnila mluvčí záchranky.

Aktualizace

7.5.2024 - 18:50 hodin

Z místa činu policisté disponovali informací, že žena zraněním na místě podlehla. "Nyní však máme informaci, že se zdravotníkům podařilo ženu zachránit a nyní je v péči lékařů v nemocničním zařízení," uvedla aktuální informace policejní muvčí.

8.5.2024 - 15:35

"Prověřování případu věnujeme naše maximální úsilí. Aby jej bylo možné co nejrychleji objasnit, pracujeme i dnes na místě události a provádíme další důležité procesní úkony. Těm se v centru Plzně nyní věnují kolegové z různých služeb našeho ředitelství," uvedla policejní mluvčí.

16:28

"Žena, která byla včera zraněna v Křižíkových sadech v Plzni, dnes v nemocničním zařízení zemřela," aktualizovala mluvčí policie.

 

Krajští kriminalisté obvinili 37letého muže z vraždy ženy v Křižíkových sadech. Více v článku ZDE.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT