QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U bazénu v Rokycanech roste nové hřiště! Koupaliště dostane tobogán

03.05.2016 12:03

Letošní letní sezóna v Rokycanech nabídne řadu nových atrakcí. V současné době se na koupaliště stěhuje tobogán z bazénu, u plaveckého areálu se staví se workoutové hřiště.

hřiště rokycany

Během letošní letní sezóny budou mít sportovci i milovníci koupání a rodiny s dětmi v Rokycanech další možnosti k trávení volného času. Zlepšení chystá zejména tamní koupaliště. V současné době ale odstartovala i stavba workoutového hřiště u plaveckého areálu.

Velké přípravy na letní sezónu odstartovaly v Rokycanech v závěru minulého týdne. V bazénu přestal fungovat tobogán. I když se to mnohým nelíbí, v létě to určitě uvítají. "V rámci zatraktivnění plaveckého areálu bude přemístěn na koupaliště. Na jeho místě bude postavena vířivka, nový tobogán (délka cca 80 m) bude postaven mimo halu s původním dojezdem do bazénu. Tyto akce budou provedeny v měsíci červenci a srpnu 2016," informoval Plavecký areál Rokycany.

Nový tobogán na koupališti bude slavnostně otevřený 29. května, kdy se chystá speciální otevírací akce, která spustí do provozu nejen tobogán, ale i celý areál. Tam navíc přibyde i vodní hřiště.

Odstartovala stavba hřiště s posilovacími atrakcemi...

V posledním dubnovém týdnu se rozjely práce také u plaveckého areálu. Konkrétně za budovou sauny odstartovala stavba workoutového hřiště. Cvičící posilovací stroje budou na novém hřišti nejpozději do konce června tak, aby se startem prázdnin už nové hřiště sloužilo veřejnosti. Hřiště bude zároveň osvětlené pouličním osvětlením. "Nově upravená plocha tak naváže na stále se rozšiřující sportovní areál pod Husovými sady," informuje město.

FOTO: MÚ Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24