QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Klatov čelní střet auta s autobusem! Zasahoval vrtulník - FOTKY

16.10.2018 13:03

K velmi vážné nehodě osobního auta a autobusu došlo v úterý dopoledne na Klatovsku. Osobní auto vjelo do protisměru, kde se čelně střetlo s autobusem. 

nehoda2
nehoda2nehodanehoda1nehoda4

„V úterý 16. října 2018 jel třicet minut po desáté hodině dopoledne jednašedesátiletý muž z obce na Horažďovicku s vozidlem značky Škoda Felicia po komunikaci ve směru od Bolešin na  Klatovy. Na křižovatce na obec Čínov, vjel s vozidlem do protisměru, kde se čelně střetl s projíždějícím autobusem. Na místo okamžitě vyjeli zdravotníci, hasiči a policisté,“ uvedla k nehodě tisková mluvčí policie Dana Ladmanová.

Řidič osobního auta musel být z auta vyproštěn hasiči. „Muže ročník 1957 transportuje Letecká záchranná služba do FN Plzeň na urgentní příjem,“ uvedla Ivana Vodehnalová ze záchranky.

Zraněné byly i dvě osoby cestující v autobusu. „Další dvě osoby byly se zraněními převezeny do nemocnice v Klatovech k ošetření,“ popisuje dále tisková mluvčí policie. Jejich zranění by neměla být naštěstí vážná.

Policie okolnosti i příčinu dopravní nehody dále šetří. U řidiče byl nařízen odběr krve v nemocnici. Kvůli nehodě byla silnice zcela uzavřena.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24