Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská fotbalová hymna se dočká nového "kabátu"

31.05.2014 14:54

Plzeňská fotbalová hymna, píseň "Ať stále vítězí Viktoria", se dočká nového hávu. Na upravené verzi spolupracují hráči s plzeňskou filharmonií.

fotbal

Píseň Ať stále vítězí Viktoria je bezpochyby známá každému milovníkovi plzeňského fotbalu. Nyní se tato fotbalová hymna dočká nového hávu. Na její upravené verzi spolupracují hráči plzeňského klubu s plzeňskou filharmonií.

Píseň už se několik let rozléhá Doosan Arenou po každém utkání Plzně a podle hráčů není jediný důvod cokoliv měnit.

"Tahle hymna už je prostě naše, nejlepší, jediná. Všichni v kabině ji máme zažitou a pamatujeme si jí," říká rychlonohý záložník klubu Milan Petržela.

Ve spolupráci s plzeňskou filharmonií nyní  ale upravená verze písně přece jen vzniká, natáčení se zúčastnili i hráči v čele s Pavlem Horváthem.

"Já jsem překvapený, že se to natočilo až teď. Ta píseň si to zasloužila. Ze začátku moc známá nebyla, ale teď už je to oficiální hymna klubu. Ta píseň je melodická, tak jak my Češi máme rádi. Slova nejsou těžká, tak si je zapamatují jak hráči, tak i fanoušci," říká Horváth.

"Nečekal jsem, že to bude až tak moc úžasné, byla to bomba. Všichni jsme měli husí kůži, mám z natáčení nádherné pocity. Zpívat sice moc neumím, ale naštěstí tady nás bylo hodně, tak se to snad ztratilo," prozradil k natáčení Milan Petržela.

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT