Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V Plzni se chystá první Středoškolský ples. Jaký bude, zjistili jsme u pořadatele...

29.01.2011 21:15

Pokud máte rádi zábavu, soutěže, rekordy, hvězdy i tanec, pak neváhejte vyrazit na Středoškolský ples, který bude v pátek 11. března v DK Inwest.

V pátek 11. března vyražte za zábavou na Středoškolský ples do KD Inwest. Zažijete plesový večer v moderním stylu pro studenty a absolventy s oblíbeným moderátorem Mírou Hejdou. Jaký bude první ročník tohoto plesu? Zjistili jsme u pořadatele Tomáše Sladkého.

V rámci večera vystoupí Taneční škola Gregoriades. Zažijete hudebně animační show Dominika Turzy, který s kostýmem smrtky ohromil národ v Talentmanii na TV Nova. Třetí vystoupení předvede Spider Dance Company Plzeň, finalisté Taneční skupiny roku.

"Jsou připraveny soutěže jako Král, Královna plesu a Taneční soutěž, které vyhodnotí VIP porota. V ní uvidíte herce Martina Stránského, Českou miss 2010 Veroniku Machovou, moderátorku TV Nova Zorku Kepkovou, Bohumila Doubka a další," láká Tomáš Sladký z pořádající agentury Tos production. 

"Vrcholem plesu bude rekord v největším počtu osob se šerpou na jednom místě – šerpu ze svého maturitního plesu si určitě nezapomeňte s sebou! Scéna bude doplněna obří projekcí s fotkami z maturitních plesů. Během večera parta přátel vyhraje jízdu 9m limuzínou Chrysler a další super ceny," doplňuje.

Jedná se o první a největší akci takového rozsahu na Západě Čech. Připraveny jsou bary včetně oblíbených koktejlů za příznivé ceny.

Naladili jsme Vás na stejnou vlnu? Přijďte se pobavit na ples středoškoláků, vysokoškoláků a mladých lidí. Akce platí i pro bývalé studenty!

"Po plese bude mazec v klubu PH+ s DJs Andale & LPD," láká znovu Sladký.

Stránky plesu zde!

Po plese se bude konat Mazec v PH+, více čtěte zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT