Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

O výměnu řidičáku žádejte tentokrát v OC Borská pole

05.12.2010 11:51

V týdnu od pondělka 6. prosince do pátku 10. prosince si můžete opět v nákupním centru požádat o výměnu řidičáku, který vám přestane platit v poslední den roku. Tentokrát budou úředníci sedět v OC Borská pole.

Úředníci magistrátu míří do dalšího obchodního centra, tentokrát na Borská pole. Opět budou přímo v nákupním centru přijímat žádosti o výměnu řidičáků, kterým platnost končí k 31. prosinci.

Mobilní pracoviště, které přijímá žádosti o výměnu řidičských průkazů, bude úřadovat v týdnu od 6. do 10. prosince v OC Borská pole. "Stejně jako v předchozích nákupních centrech se zde řidiči vedle podání žádosti o výměnu řidičského průkazu mohou nechat vyfotografovat. K vypsání formuláře ještě potřebují platný doklad totožnosti a stávající řidičský průkaz," informovala mluvčí magistrátu Zdeňka Kubalová. Úředníci budou na Borských polích fungovat každý všední den od 14 do 19 hodin.

"Během tří týdnů si v obchodních centrech podalo žádost na 950 řidičů. Jen v úterý a ve středu jich v Plaze bylo 140," upřesnila ještě Kubalová.

Žádat mohou nejen občané Plzně, ale také Dýšiny, Chrástu, Chválenic, Kyšic, Letkova, Lhůty, Losiné, Mokrouš, Nezbavětic, Nezvěstic, Starého Plzence, Štáhlav, Štěnovického Borku a Tymákova.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT