Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

"Ještě jeden fest" ovládl Tachov! Došlo i na pravou koulovačku se sněhem! FOTKY

26.08.2013 8:21

Na bývalém koupališti v Tachově se o víkendu odehrál druhý ročník festivalu Ještě jeden fest. Kromě koncertů byly k vidění i stylové americké motorky a došlo také na Jízdu Garážových jezdců.

DSC_4510

Po úspěšné loňské premiérře patřilo také o uplynulém víkendu bývalé koupaliště v Tachově dalšímu letnímu open air festivalu. Tady ovšem organizátoři už loni zvolili originální název "Ještě jeden fest". Druhý ročník se opět těšil vysoké  nášvtěvnosti a organizátoři tak slibují, že festival už se stal tradicí, a tak v příštím roce opět nebude chybět.

Kromě koncertů a vystoupení nejrůznějších kapel přchystali organizátoři také doprovodný program. Přímo do areálu přijely stylové americké motorky ze 40.-60.let minulého století, konal se také závod o Tachovský pohár aneb Jízda Garážových Jezdců.
Proběhl i závod o Tachovský pohár aneb Jízda Garážových Jezdců.

"Minulý rok jsme měli premiéru festivalu a ten se povedl, tak jsme si řekli, že v tom budeme pokračovat. A druhý ročník byl na světě a vydařil se. Zahrálo 8 kapel různých žánrů od metalu, panku až k hardcoru. Hlavní kapela Search and Destroy bohužel nezahrála ze zdravotních důvodů," prozradili pořadatelé festivalu František Matoušek a Viktor Pavlík.

Přesto kapela alespoň v aktuálním složení dorazila, aby se osobně omluvila a vysvětlila, proč zkrátka zahrát nemůže. "Bohužel máme bubeníka v nemocnici, a proto dneska nezahrajeme," to řekli zbývající spoluhráči z kapely. Vystoupení kapely alespoň s vysvětlením se u fanoušků shledalo samozřejmě s pochopením, především i proto, že řada jiných kapel podobná gesta nedělá. "Je to super akce, je dobře, že se ještě najdou lidi, kteří nemají strach pořádat takové festíky. Přijeli jsme na kapelu SD ale bohužel nevystoupí, bubeník je v nemocnici a tímto mu chceme aspoň popřát brzské uzdravení," řekl Pavel, který nakonec vystoupení kapely oželel.

Dětský koutek i koulovačka pod horkým sluncem!

Pořadatelé připravili tentokráti také dětský koutek a jako bonus nechali přivézt i sníh z nedalekého tachovského stadiónu. Návštěvníci okamžitě horu sněhu využili každý po svém. Samozřejmě nechyběla koulovačka, která byla poměrně dost kuriozním zpestřením festivalu. Řada z návštěvníků sníh ovšem využila po svém. Na chlazení nápojů.
"Počasí přálo a návštěvnost byla taky dobrá. Příští rok se na vás budeme opět těšit" to vzkazují pořadatelé, kteří slíbili, že další ročník s číslem 3 na sto procent bude.

Více fotek z festivalu najdete již brzo na webu www.xichty.cz.

FOTO: Martin Hanáček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT