QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Bolevci srazilo auto školáka. Skončil na emergency

04.05.2016 15:58     04.05.2016 16:34

K vážné nehodě došlo ve středu odpoledne na rušné křižovatce Gerská - Studentská v Plzni. Teprve zhruba 8letého chlapce tam srazilo osobní auto. Utrpěl několik zranění.

DSC02716

Nehoda se stala krátce před 15. hodinou, tedy v době sílící odpolední dopravní špičky. Na místo musela vyjet nejen policie, ale také záchranka. V její péči skončil osmiletý chlapec.

Jak přesně k nehodě došlo, není jasné. Policie stále událost šetří. "V současné době mohu potvrdit jen to, že na křižovatce Gerská - Stduentská došlo ke střetu osobního auta a chodce. Příčinou a okolnostmi nehody se policisté dál zabývají," řekla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Školák bohužel skončil v nemocnici. "Na emergency fakultní nemocnice jsme převáželi chlapce ročník 2007 s úrazem hlavy a končetin," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková s tím, že školák byl při vědomí.

Ještě před touto nehodou záchranáři zasahovali u Chotíkova na hlavním tahu u Plzně. Tam došlo při nehodě ke zranění seniora.

Během odpoledne se v Plzni bouralo i na dalších místech. Nehoda se řešila také na Klatovské nedaleko Chodského náměstí, na Slovanské i na Nepomucké. V těchto případech se to ale naštěstí obešlo bez zranění. S komplikacemi museli počítat jen řidiči v místech nehod.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24