Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Běšin. Auto se několikrát přetočilo, muž zemřel v nemocnici - FOTO

21.07.2023 12:31     21.07.2023 16:30

Všechny záchranné složky zasahovaly odpoledne na Klatovsku. Osobní automobil skončil mimo vozovku. Muž bohužel zemřel po převozu v nemocnici.

Běšiny nehoda_0723_HZSPK (2)

U obce Běšiny na Klatovsku došlo v pátek 21. července před polednem k tragické dopravní nehodě. „Osobní automobil skončil na silnici II/27 před obcí Běšiny mimo vozovku. Na místě jsou všechny složky IZS a Lzs-Líně, v automobilu je jedna zraněná osoba,“ informovala o nehodě mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Na místo nehody vyjely jednotky HZS Klatovy a SDH Běšiny. Hasiči zajistili plochu pro přistání vrtulníku letecké záchranné služby. „Hlášeno vozidlo mimo komunikaci v příkopu a jedna zraněná osoba, která bude muset být vyproštěna. Na místo je také povolána jednotka Drony SIT," doplnil informace mluvčí hasičů Michal Holeček.

Muž byl po nehodě v kritickém stavu. „Muž utrpěl velmi vážná zranění, na místě probíhala kardio-pulmonálni resuscitace. Muž je se zajištěnými životními funkcemi aktuálně transportován leteckou záchrannou službou na emergency FN Lochotín," aktualizovala Mária Svobodová.

AKTUALIZACE:

"Řidič ročník 1935 jel se svým vozidlem Mercedes-Benz po silnici I/27 ve směru z obce Běšiny na obec Klatovy a z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do dopravního značení a následně se vozidlo několikrát přetočilo přes střechu. Muž bohužel přes veškerou snahu lékařů svým zraněním v nemocnici podlehl. Byl nařízen odběr krve a soudní pitva. Případem se dále budou zabývat klatovští kriminalisté," upřesnil mluvčí policie Ondřej Hodan.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT