Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Viktoriány čeká třetí přípravný zápas v Sokolově

22.06.2012 7:28

Na fotbalovém hřišti v Královském Poříčí se v sobotu 23. června utkají fotbalisté FC Viktoria Plzeň s hráči Baníku Sokolov. Zápas hrají viktoriáni v rámci přípravy.

logo Viktoria 100 let

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň se v sobotu 23. června vydají na Sokolovsko, kde sehrají třetí přípravné utkání s Baníkem Sokolov.

FK Baník Sokolov – FC Viktoria Plzeň

Již třetí přípravné utkání čeká tuto sobotu na svěřence trenéra Pavla Vrby. Ti se představí na hřišti druholigového Baníku Sokolov. Zápas třetího týmu Gambrinus ligy s třetím týmem druhé ligy začíná v 10.30 hodin v Královském Poříčí.

Patrik Hrošovský, Jakub Dvořák, Michael Krmenčík, David Vaněček, či Jakub Blažek, to jsou hráči, kteří během jarní části oblékali dres Baníku a měli tak velký podíl na nejúspěšnější sezoně klubu. Jmenované spojuje to, že v minulosti buď působili ve Viktorii, či byli do Sokolova uvolněni na hostování právě z plzeňské Viktorie. Baníkovci zahájili přípravu pod vedením trenéra Aleš Jindry na nový ročník teprve toto pondělí, kdy se k týmu se připojili i další exviktoriáni Jiří Mlika a Martin Knakal.

Po divizních Rokycanech, třetiligových Domažlicích, přichází zatím nejkvalitnější soupeř, třetí tým uplynulého ročníku druhé ligy. Utkání s Baníkem bude vyvrcholením třetího týdne přípravy plzeňských fotbalistů. To se bude hrát netradičně na dvě utkání, každé 2x30 minut. "V předcházejících zápasech měli hráči zátěž zhruba pětačtyřicet minut, tím, že se budou hrát dva zápasy, odehraje každý hráč minut šedesát," vysvětlil trenér Pavel Vrba důvody hrací doby sobotního duelu. Přípravné období zatím nedoprovázejí žádné komplikace a hráči absolvují zátěž bez větších zdravotních problémů. "Kromě Sladkého a Wágnera, kteří mají nějaké drobné úlevy, jsou všichni zdravotně v pořádku."

Individuální plán přípravy má také Hanousek, který se zranil v kvalifikačním utkání s Andorrou. Poslední dvoufázový trénink čeká na hráče tento týden ve čtvrtek. "V pátek máme jenom jeden trénink a v sobotu nás čeká zmíněné utkání," upřesňuje Vrba. "Zápas bude specifický tím, že bude mít sto dvacet minut, což je to kvůli tomu, aby všichni odehráli šedesát minut. Nyní už není v trénincích tolik objemu, jako v těch prvních dnech a proto jsme chtěli zvětšit dávky v zápasech," dodal kouč.

Zápas se hraje v sobotu od 10:30 hodin na hřišti v Královském Poříčí.

Zdroj: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT