Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Strážníci zaskočili za hasiče. Během pátrání stačili hasit požár v lese!

09.10.2013 15:05

Ranní pátrání po zraněném chodci u Sulkova se proměnilo hned v několik zásahů ze strany strážníků. U Domažlické v Plzni objevili v lese požářiště, kterým prošlehávaly plameny. Podívejte se na fotky!

2013-10-09 08.29.09
2013-10-09 08.29.092013-10-09 08.41.02

Do ranního pátrání po zraněném chodci na přivaděči u Sulkova u Plzně se ve středu ráno zapojili také strážníci, kterým se ho nakonec podařilo najít. Během propátrávání terénu poblíž Domažlické je ale nakonec zaměstnal i nečekaný zásah u rozsáhlého požářiště.

Na rozsáhlé požářiště, ze kterého ještě šlehaly plameny, narazili strážníci v lesním porostu u Domažlické nedaleko od čerpací stanice Pap Oil. "Během pátrání v lesním porostu musely hlídky řešit další událost. Při propátrávání lesního porostu narazily na doutnající požářiště o rozloze cca padesáti metrů čtverečních, které místy prohořívalo plameny. Část hlídek pokračovalo v pátrání, zbytek se snažil dostupnými prostředky z odchytového vozu požár alespoň částečně uhasit, aby se nerozšířil, než dorazí hasiči," popsala nečekaný zásah mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Místo si převzali hasiči a oheň pak zlikvidovali úplně.

Strážníci se pak dál podíleli na pátrání po zraněném muži, kterého se jim podařilo nakonec najít. Podrobnosti ke středeční ranní rozsáhlé pátrací akci u Sulkova a Nové Hospody si přečtěte zde.

FOTO: MPMP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství