QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Dobřanech přibylo další sportoviště! Otevře ho workoutová show

17.11.2017 8:12

V Dobřanech se otevře nové street workoutové hřiště. Novinku předvedou veřejnosti zkušení lektoři. Hřiště vyšlo na půl milionu a jeho stavba trvala zhruba dva měsíce.

IMG_20171114_120229

Město Dobřany opět rozšířilo nabídku sportovišť. V ulici Loudů přibylo street workoutové hřiště. Stavba trvala zhruba dva měsíce.

Hřiště se oficiálně otevře v pátek 17. listopadu ve 14 hodin, kdy se přímo na novém sportovišti představí borci z Street Workout Rakovník a Workout Fanatics. Zkušení lektoři předvedou, jak se dá na více než 23 stanovištích posilovat vlastní vahou těla.

"Podobné hřiště jsme si měli možnost vyzkoušet v partnerském městě, ve slovinských Brežicích. Mají tam s ním dobrou zkušenost. Mládež, která odroste prolézačkám, by měla mít další možnost pohybu. Posilování tohoto typu je vhodné i pro nás rodiče. Těší mě řada pozitivních ohlasů,“ uvedla místostarostka města Lenka Tomanová.

V rámci této etapy regenerace panelového sídliště město opravilo povrchy komunikací, vybudovalo kontejnerové stání a ještě jedno sportoviště. "Jedná so lanovou pyramidu, která zde chyběla. K ní ale žádnou ukázku nepotřebujeme, na využití přijdou děti sami,“ dodala místostarostka Tomanová.

V nabídce sportovišť v Dobřanech nechybí dětské a víceúčelové hřiště, nedávno navíc přibyl i Vital park pro seniory.

FOTO: Lenka Tomanová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24