Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Borském parku našli oběšence!

19.02.2013 8:45

Tělo oběšeného muže našel viset na stromu náhodný kolemjdoucí v Borském parku v Plzni. Lékař už mohl konstatovat pouze smrt. Oběšenec byl ze stromu transportován rovnou do vozu pohřební služby...

Vyšetřování

Tělo oběšeného našel náhodný kolemjdoucí v pondělí 18. února kolem 17:30 hodin v oblasti železnice mezi Tyršovým mostem a mostem u věznice, nedaleko ulice Heyrovského. Nálezce oběšence ihned zavolal na tísňovou linku.

Na místo obratem dorazily jednotky policie, záchranky i hasiči. "Hasiči ve spolupráci s policií nalezli oběšeného muže po zhruba půl hodině pátrání," říká mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Lékař a policejní vyšetřovatel tělo ohledali a poté dali hasičům pokyn, aby oběšence sundali. "Lékař konstatoval na místě smrt. Zjistilo se, že mrtvým je 45 letý muž z Chebska. Okolnosti úmrtí se vyšetřují, více informací bude známo po nařízené soudní pitvě," konstatuje policejní mluvčí Martina Korandová.

S největší pravděpodobností spáchal muž sebevraždu. Jeho tělo bylo z místa činu transportováno rovnou do vozu pohřební služby.

foto : Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT