QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské zoo se bude předčasně vítat léto. Proběhnou hned dvě akce

16.06.2017 8:38

Plzeňská zoo pokračuje v sérii víkendových akcí hlavní sezóny. Na nadcházející sobotu je připravené vítání léta. Přichystaný je rovnou "dvojprogram".

_IGP7263

Léto se bude v plzeňské zoo vítat v sobotu 17. června. Pro návštěvníky budou připravené hned dva programy. Celodenní akce od 10 do 17 hodin se bude konat na statku Lüftnerka, odpolední program pak proběhne před Tropickým pavilonem.

"Právě statek Lüftnerka bude ve znamení vítání léta. Soutěživí návštěvníci si určitě projdou naučnou stezku věnovanou letním zvykům, bylinkám a letní přírodě. Všichni, kdo správně odpoví, budou odměněni v cíli zajímavými cenami. V 11 a ve 14 hodin vystoupí na nádvoří statku v rámci celoročního cyklu Kultura českého venkova děti z folklorního souboru Úslaváček při Základní umělecké škole ve Starém Plzenci s pohádkovým pásmem Škaredý kominík," láká František Hykeš ze zoo.

Prostor před Tropickým pavilonem bude patřit především krásným slečnám. "Před Tropickým pavilonem se uskuteční ve 14 hodin volba Květinové dívky 2017 s bohatým doprovodným programem. O titul bude ve finálovém kole usilovat 14 děvčat ve věku od 12 do 16 let. Jde o dosud nejvyšší počet soutěžících, které postoupily z neveřejného semifinále," dodává František Hykeš.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24