Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody v Domažlicích

09.06.2015 8:58

Domažličtí policisté pátrájí po svědcích dopravní nehody, která se stala v Domažlicích před budovou hlavní pošty dne 3. června, kde neznámý řidič poškodil svým vozidlem zaparkované auto.

Parking Plzeň / foto QAP

Domažličtí dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při objasňování případu dopravní nehody, která se stala v Domažlicích před budovou hlavní pošty dne 3. června 2015 v době od 11 hodin do 11:30 hodin.

"Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkované osobní vozidlo tovární značky Toyota Yaris. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal svoji totožnost, nesdělili údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 4 tisíc korun," sdělila k případu policejné mluvčí Dagmar Brožová.

Případní svědci dopravní nehody by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh, příčinu a také viníka této dopravní nehody. Svědci  se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.


FOTO: Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství