Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oběšený muž u Železné Rudy mohl být hostem casina! Policie žádá o pomoc! FOTO!

04.07.2014 11:35

Policisté stále neznají totožnost oběšeného muže u Železné Rudy. Při vyšetřování se ale přišlo na skutečnost, že mohl být hostem místního casina. Policisté žádají o pomoc!

Policie stále šetří nález mrtvého muže u Železné Rudy. Oběšený muž byl nalezen 30. června na stromě u cesty z Belvederu na Horizont, kde visel pravděpodobně už od předchozího dne (více zde). Jeho totožnost ale stále není známa.

"Policisté žádají občany o spolupráci za účelem ztotožnění neznámého zemřelého muže, který byl nalezen oběšený na stromě dne 30.6.2014 krátce před osmou hodinou v lesním porostu u Železné Rudy. Přivolaný lékař konstatoval smrt bez cizího zavinění, kdy doba úmrtí byla odhadnuta dne 29.6.2014 ve večerních hodinách," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Muž u sebe neměl žádné doklady ani jiné osobní věci, které by pomohli policii k jeho identifikaci. "Byl čistě oblečen do světle modrých riflových kalhot, světle modré riflové bundy, bílé košile s krátkým rukávem s modrými svislými a černými vodorovnými pruhy tvořícími kostkovaný vzor, pod košilí měl žlutý síťovaný nátělník, na nohou měl šedočernohnědobílou vycházkovou obuv. U sebe měl pouze hnědou koženou pánskou peněženku, ve které byly české bankovky," uvedla dále Ladmanová.

Muž je vysoký 170 cm, střední postavy, stáří cca 50-65 let, délka chodidla 24 cm. Má menší a silně prošedivělý knírek, výraznou čelní a temenní pleš, vlasy krátké, tmavě hnědé, prošedivělé, oči hnědé a chrup s několika chybějícími zuby.

V rámci prováděného šetření policisté zjistili, že zemřelý muž je podobný hostu, který navštěvoval casino v Železné Rudě a není vyloučeno, že se může jednat o občana SRN.

"Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci k neznámému muži, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na policejní služebnu případně na telefon číslo 974 334 111," uvedla dále Ladmanová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT