Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

03.06.2024 14:00

Pozor na D5 - 140-150km na trase Praha - Rozvadov

Tvoří se 10 km dlouhé kolony. Z důvodu vážné DN na dálnici A6, u exitu Waidhaus, kdy je A6 uzavřena, se již vytvořila kolona vozidel.

Policie pátrá po ženě z Horažďovicka! Zmizela beze stopy

22.02.2014 17:04

Policie na Klatovsku pátrá po 67leté Marcele Žemličkové, která je od čtvrtka nezvěstná. Momentálně nemá policie žádné stopy a žádá o pomoc veřejnost. Po ženě už je vyhlášeno celostátní pátrání.

Policie na Klatovsku je v současné době na nohou a pátrá po 67leté ženě, která je od čtvrtka nezvěstná. Žena má trvalé bydliště v Plzni, v současné době se ale zdržovala právě na Klatovsku. Policie žádá při pátrání o pomoc veřejnost. Uvítá jakékoliv informace.

Pátrání po 67leté Marcele Žemličkové bylo vyhlášeno ve čtvrtek.

"Policie vyhlásila celostátní pátrání po ženě z Horažďovicka. Marcela Žemličková je 160 až 165 centimetrů vysoká. Bližší popis osoby v tuto chvíli není k dipsozici. Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pohybu či výskytu pohřešované ženy, aby neprodleně podali zprávu Policii České republiky," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Lidé, kteří by mohli při pátrání pomoct, mohou volat rovnou na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 334 111. Zároveň se mohou obracet na jakoukoliv policejní služebnu.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství