QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Rokycanech startují uzavírky. Na řidiče čekají objížďky

17.08.2017 10:45

Řidiči by od čtvrtka 17. srpna měli v Rokycanech počítat s objížďkami. Startuje uzavírka Soukenické ulice, naváže na ni uzavírka ulice Gottliebova.

FOTO_QAP_CZ_(4)

Od čtvrtka 17. srpna obsadí silničáři Soukenickou ulici v úseku od křižovatky ulice Nerudovo náměstí - Raisova k mostu přes Klabavu. Úsek bude uzavřený až do 23. srpna kvůli frézování a pokládce nového povrchu.

Objízdná trasa povede pro nákladní auta po silnicích III/2323 a II/605 obousměrně v trase Osek – Volduchy – Svojkovice - Rokycany. Osobní doprava a autobusy pojedou obousměrně ulicí Mládežníků. V průběhu uzavírky dojde také v ulici Mládežniků ke změně v parkování. "Z důvodu zajištění průjezdnosti povoleno místo částečného parkování na chodníku plné parkování," informuje městský úřad.

Ze stejného důvodu pak bude následovat uzavírka části ulice Gottliebova v úseku od ulice Smetanova od odbočky do ulice Dolní Příkopy. Tato uzavírka potrvá od 26. do 27. srpna. Doprava bude odkloněná z ulice Třebízského obousměrně ulicí Komenského s možností odbočit vlevo na parkoviště u ZŠ  kolem kašny. V Gottliebově ulici se bude jezdit obousměrně k odbočce do ulice Dolní Příkopy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24