Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kam vyrazit v Plzni do fitness?

02.01.2013 11:30

Rozhodli jste se od nového roku pravidelně cvičit? QAP vám přináší přehled fitness center v Plzni a srovnává také jejich ceny. Za měsíční vstupné zaplatíte od 490 do 1800 korun...

Pokud jste si dali novoroční předsevzetí "pravidelně začít cvičit", pak se vám jistě bude hodit přehled fitness center, který pro vás QAP přichystal. Posiloven jsou v Plzni desítky. Jde jen o to, vybrat si tu, která vám bude nejlépe vyhovovat a za kterou nebudete muset jezdit daleko. Jistě vás bude také zajímat, kolik v jednotlivých posilovnách zaplatíte...

Jedna z nejlevnějších posiloven se nachází ve Sportovním studiu Andrea ve Skrétově ulici v Plzni. Fitness je zde pouze pro dámy. Nejvíce se vám vyplatí měsíční permanentka za 490 korun, nebo tříměsíční za 1170 korun. Možný je zde i jednotlivý vstup za 60 korun. Asi jedinou nevýhodou tohoto fitcentra jsou menší prostory. "Někdy bývám ve fitku sama, tak je to parádička. V odpoledních hodinách je to ale trochu horší. Když přijde deset lidí a více, tak jsme tu dost namačkané," vypráví své zkušenosti se studiem studentka Hanka.

Celkem příznivou cenovou relaci nabízí také Dámský fitness na náměstí T. G. Masaryka. Za měsíční permanentku zaplatíte 650 korun, přičemž každý navazující měsíc se cena permanentky o něco snižuje. Po pěti měsících vás bude stát permanentka už pouze 350 korun. Jednotlivý vstup stojí 75 korun.

Ženy i muži si pohodlně zacvičí také ve fitness AVALON v Poděbradově ulici. Prostory pro sport jsou tu štědré a personál ochotný. Za měsíční permanentku dáte 699 korun a za jednorázovou návštěvu 80 korun.

Pro mnohé bude zřejmě velmi dobře dostupný Fitness Husovka v Husově ulici 52. Ceny jsou zde o něco vyšší. Za jednotlivý vstup zaplatíte 100 korun, za 10 vstupů 900 a za 20 vstupů 1600 korun. Lze zde zakoupit i permanentku na celý rok, která vás vyjde na 9000 Kč.

Nedaleko centra se nachází také Fitness studio Mike, Palackého 16. Permanentka zde stojí 700 korun, jednotlivý vstup 70 korun.

Pro někoho možná z ruky, ale za zkoušku rozhodně stojí i KWK FIT ve Spolkové ulici na Doubravce. První návštěvu má každý zdarma. Jednotlivé vstupy tu jinak nejsou možné. Permanentka na měsíc vás bude stát 800 korun, studenty pouze 400. Roční permanentka zde stojí 5000 korun. Posilovna má několik pater a jedna část je tu vyhrazena pro ženy. Výhodou je vlastní parkoviště, nevýhodou extra poplatek za sprchy. "Nemam to sice nejblíž, ale vyhovuje mi, jak je to tady velké a že na žádný stroj nikdy nečekáte. Přijít sem můžu kdykoliv, zaparkuju hned před fitkem, a to klidně i ve 3 hodiny ráno..." říká mladý podnikatel z Plzně.

Výrazně dráže vás vyjde fitness pro ženy Contours na Klatovské 528. Měsíční členství zde stojí 1800 korun.

foto : kwkfit.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství