Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Speciální akce pro pedagogy v Techmanii

19.03.2011 7:27

V rámci projektu MŠMT Podpora technických a přírodovědných oborů, který plzeňská Techmania koordinuje pro Plzeňský, Karlovarský a Jihočeský kraj, se ve dnech 21. – 27. března otevřou dveře science centra všem pedagogickým pracovníkům a jejich rodinným příslušníkům, kteří budou moci zdarma navštívit prezentované expozice.

Techmania_ilustrační foto

V týdnu od 21. – 27. března umožní plzeňské science centrum Techmania volný vstup do svých expozic všem učitelům i jejich rodinným příslušníkům z Plzeňského kraje. Hlavním záměrem centra je v tomto směru představit pedagogům metody neformálního vzdělávání.

„V expozicích Techmanie se nacházejí desítky interaktivních přístrojů, které prakticky demonstrují konkrétní fyzikální jevy z oblasti akustiky, mechaniky, optiky, termiky apod. Zároveň se zde nachází exponáty, které zábavnou formou vysvětlují např. principy balistiky, pylové analýzy či daktyloskopie,“ představuje některé z aktuálních expozic tiskový mluvčí Techmanie Tomáš Moravec.

Pedagogickým pracovníkům se budou po celý týden individuálně věnovat zaměstnanci science centra, kteří jim představí činnost Techmanie. Pro učitele jsou zdarma připraveny vědecko-technické show a představení výukových programů.

Akce probíhá v rámci projektu MŠMT Podpora technických a přírodovědných oborů, jehož je Techmania koordinátorem a jehož hlavním záměrem je vzbudit v žácích a studentech zájem o konkrétní studijní obor.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství