QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na hlavním tahu u Vlčtejna! Přistával vrtulník

01.07.2016 6:10     01.07.2016 8:38

Dvě zraněné řidičky, z toho jedná vážně. To je výsledek ranní nehody, ke které došlo na hlavním tahu z Plzně do Nepomuku. Za vážnou nehodou je nejspíš nedání přednosti.

P4210005

K nehodě došlo po půl šesté ráno na křižovatce na hlavním tahu I/20 u Vlčtejna. Na místo musely složky IZS a povolán byl i vrtulník letecké záchranné služby. Jedna z řidiček byla zraněná vážně.

"Jednalo se o dopravní nehodu, kdy řidička osobního vozu jedoucí na Plzeň od obce Chlum nedala v křižovatce přednost osobnímu vozidlu jedoucímu od Nepomuku. Při nehodě došlo ke zranění obou řidiček," řekl k nehodě mluvčí policie Jan Koželuh.

Obě ženy skončily v nemocnici. Řidička z nabouraného auta, které jelo po hlavní silnici, utrpěla vážná zranění a musel ji transportovat vrtulník. Druhou z řidiček přepravila do nemocnice sanitka. "U řidičky, která pravděpodobně nehodu zavinila, byla dechová zkouška negativní. U druhé řidičky bylo zažádáno o odběr krve," doplnil policejní mluvčí.

Veškeré okolnosti nehody jsou stále v šetření policie. K nehodě se zraněním musela během rána vyjet záchranka a policie také do Města Touškov, kde se střetla dvě osobní auta na křižovatce Lesní - Líšťanská.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT