Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vyrazte na výlet do okolí Plzně historickým autobusem!

11.05.2024 18:28

Na výlet na Hracholusky či Kozel historickým autobusem? I to můžete v následujících týdnech zažít.

starý autobus_náměstí Plzeň_ilustrační_QAP

Plzeňské městské dopravní podniky i v letošním roce připravily pro všechny milovníky historických vozů tipy na víkendový výlet.

„Speciální výletní linku vypravíme historickým autobusem Škoda 706 RTO v těchto termínech: sobota 25. května, neděle 2. června, neděle 9. června a neděle 16. června,“ potvrdil mluvčí PMDP.

Vydat se můžete buď na Hracholuskou přehradu, kde budete mít v rámci jízdenky zajištěnou také plavbu parníkem a následně cestu zpátky do Plzně opět historickým autobusem.

Druhou možností je výlet „RTOčkem“ na zámek Kozel. Autobus vás odveze pod zámecký park a vy budete mít cca tři hodiny na návštěvu zámeckých budov, procházku parkem či přilehlým lesem. Následně vás autobus odveze zpět do Plzně.

Prodej vstupenek bude možný pouze v předprodeji přes portál Plzeňské vstupenky nebo na Zákaznických centrech PMDP. Nákup u řidiče nebude možný.

„V letošním roce se jízdy nebudou opakovat o letních prázdninách,“ dodává mluvčí PMDP.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT