QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve Spáleném Poříčí se chystají velké oslavy, přípravy finišují

22.06.2018 17:45     22.06.2018 18:14

Oslavy 140. výročí vzniku SDH, k tomu fotbalový turnaj přípravek, česko-německá veselice i hasičská fontána…to vše je na programu v sobotu 23. června ve Spáleném Poříčí.

spalene poriči připravy na fotbalový turnaj (5)
spalene poriči připravy na fotbalový turnaj (4)spalene poriči připravy na fotbalový turnaj (6)spalene poriči připravy na fotbalový turnaj (7)spalene poriči připravy na fotbalový turnaj (5)

Oslavy 140. výročí založení SDH Spálené Poříčí a návštěvy z partnerské obce Ralbitz – Rosenthal se konají po celou sobotu 23. června. K tomu velký fotbalový turnaj. A jak vidíte ve fotogalerii, ve zdejším fotbalovém areálu už je vše hotové.

V rámci oslav se ve Spáleném Poříčí předvedou místní mladí hasiči. K vidění bude koňská ruční stříkačka neb tyrolský travers (záchrana osob pomocí lezecké techniky).

Proběhne také spanilá jízda cisternových stříkaček a večer ojedinělá hasičská fontána se speciálním efekty a muzikou.

Zároveň od 9 hodin proběhne turnaj pro malé fotbalisty. Přípravy na tento velký turnaj přípravek v pátek v podvečer finišují. Podívejte se na aktuální fotky ve fotogalerii.

A by toho nebylo málo, až do neděle TJ Sokol Spálené Poříčí a město Spálené Poříčí hostí přátele z partnerské obce Ralbitz-Rosenthal v Německu. A tak se v sobotu večer bude konat v místní sokolovně česko-německá veselice.

Program:

9:00 turnaj fotbalových přípravek (fotbalové hřiště)

13:00 – 17:00 oslavy výročí založení SDH Sp. Poříčí (areál hotelu Brdy)

20:00 taneční večer Česko – německá veselice (Sokolovna)

22:00 hasičská fontána (most u Sokolovny)

Veškeré informace o programu najdete na stránkách města zde.

Foto: Fotbalový oddíl Spálené Poříčí

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24