QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkend bude patřit opět maškarním plesům. Užijí si děti i dospělí

15.03.2017 7:58

Sezóna maškarních plesů jde pomalu ale jistě do finále. O nadcházejícím víkendu si na své přijdou jak děti, tak dospělí. Plesat se bude v Plzni i ve Šlovicích.

FOTO Hynek Sladký- 56

Maškarním plesům bude v sobotu 18. března patřit plzeňské Hradiště. Jako první vyrazí za zábavou rodiny s dětmi do tělocvičny TJ Sokol Plzeň - Hradiště. Od 14 hodin bude připravený program plný hudby a zábavy. Chybět nebude přehlídka masek a tombola. V rámci odpoledne dojde i na vystoupení dětí z dětského domova DOMINO. Maškarní potrvá až do 17:30. Vstupné je pro děti 30 korun, pro dospělé 50 korun.

Večer pak bude v Hradišti patřit dospělým. Maškarní bál odstartuje v sokolovně ve 20 hodin. K tanci bude hrát kapela The Mejdan Music a vstupné je 150 korun. Listky je možné si koupit v Plovárně Hradiště.

Nadcházející víkend bude ve znamení kostýmů a tance také ve Šlovicích na jižním Plzeňsku. Ve zdejším kulturním zařízení, v Centru Šlovice, se uskuteční hned dva maškarní bály. V sobotu 18. března večer od 20 hodin se budou bavit dospělí a v neděli 19. března od 14 hodin je připraven maškarní bál pro děti. Oba dva pořádá místní Sbor dobrovolných hasičů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24