Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policie hledá svědy dopravních nehod

18.04.2012 12:48

Svědky dopravních nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech na Tachovsku, hledají policisté. Důležité jsou pro ně hlavně výpovědi dvou traktoristů, kteří se stali účastníky nehody mezi Pernolcem a Částkovem.

Dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku. V jednom případě se výpovědi zúčastněných řidičů rozcházejí, ve druhém případě řidič z místa nehody ujel.

První nehoda se stala ve středu 11. dubna kolem 15:50 hodin na silnici II. třídy číslo 198 mezi Pernolcem a Částkovem. "Po uvedené komunikaci jel s osobním vozidlem Škoda Superb 31letý řidič, který na rovném a přehledném úseku začal předjíždět dva vpředu jedoucí traktory. Z dosavadního šetření vyplývá, že v době, kdy se řidič s osobním vozidlem nacházel již v levém jízdním pruhu, došlo ke střetu s nákladní soupravou, která jela za ním," uvedla mluvčí tachovské policie Dagmar Jiroušková a dodala, že v souvislosti s uvedenou nehodou policisté hledají zejména řidiče traktorů, které chtěl řidič superbu předjet, popřípadě řidiče údajného protijedoucího neznámého osobního vozidla, na které měl řidič superbu reagovat brzděním a zařazováním se zpět do jízdního pruhu. Celkovou vzniklou škodu odhadli policisté na 25 tisíc korun.

Oznámení o druhé nehodě, která se stala také ve středu 11. mezi 15:20 a 16:40 hod. v Tachově, přijali dopravní policisté 12. dubna. "Na parkovišti před obchodním domem Tesco poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem přední část zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia, a pak z místa nehody ujel. Vzniklou škodu policisté odhadli na 5 tisíc korun," sdělila Jiroušková.

Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT