QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka vyráží do Rakouska. Před sebou má tři přípravné zápasy

08.07.2017 10:46

V rakouském Westendorfu budou viktoriáni ladit formu před sezonou. Čeká je také měření sil s týmy z Německa a Anglie. Fanoušci od nás, kteří se na zápasy chystají, musí zapomenout na pyrotechniku.

IMG_1755

Přípava viktoriánů na nadcházející ligový ročník vstupuje do závěrečné fáze. Už dnes vpodvečer vyběhnou hráči na hřiště westendorfského Waldstadionu. "Rádi se do Rakouska vracíme, protože nás tam čekají ideální podmínky pro trénink. Hřiště nemá chybu a v hotelu býváme vlastně už jako doma. Jezdíme už několik let na stejné místo, což nám určitě pomáhá. Soupeři nás určitě kvalitně prověří, což je potřeba. Musíme vyladit formu a já věřím, že se nám to v Rakousku podaří,“ těší se záložník Milan Petržela.

Viktoriáni se v Rakousku postupně utkají s německým Führtem a anglickými kluby Wolverhamptonem a Watfordem. "Věříme, že naše utkání přilákají fanoušky i ze západu Čech. Rád bych připomněl, že ve Westendorfu odehraje Viktoria pouze jedno utkání, ostatní dva zápasy budou sehrány na hřištích v Jenbachu a Wörglu,“ připomíná tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

"Všechny naše fanoušky, kteří mají zájem navštívit zápasy rakouského soustředění, v jejich zájmu žádáme, aby na zápasech nepoužívali jakoukoliv pyrotechniku. Na území Rakouska se na použití pyrotechniky nahlíží jako na velmi vážný přečin, který může značné důsledky. Evidujeme dokonce případy fanoušků, u kterých se k finanční pokutě přidal i zákaz vstupu na jakákoliv sportovní utkání na území našich jižních sousedů,“ upozorňuje mluvčí.

Přípravná utkání Viktorie Plzeň v rámci rakouského soustředění

11. 7.   17:00 hřiště Westendorf         FC Viktoria Plzeň - SpVgg Greuther Fürth
15. 7.   17:00 hřiště Jenbach FC Viktoria Plzeň - Wolverhampton Wanderers FC 
18. 7.   17:00 hřiště Wörgl                  FC Viktoria Plzeň - Watford FC

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24