QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Dva čelní nárazy do stromu na Klatovsku. Jeden řidič odmítl dechovou zkoušku - FOTKY

10.04.2024 17:48

Hned dva čelní nárazy osobních vozidel do stromu řešily dopoledne složky IZS na Klatovsku.

Nehoda Klatovsko u Bystřice Nehoda Klatovsko u Bystřice
Nehoda Klatovsko u BystřiceNehoda na Klatovsku u BystřiceNehoda u Bystřicenehoda u Javornéauto narazilo do stromu u JavornéNehoda JavornáNehoda Klatovsko Bystřice

Na silnici č.192/II u Bystřice nad Úhlavou havarovalo dopoledne osobní auto. Podle informací z místa auto narazilo do stromu a řidič se zranil. "Řidič r. 1989 jel s vozidlem Škoda Octavia ve směru jízdy od Bystřice na Úborsko. Podle dosud zjištěných informací při projíždění pravotočivé zatáčky vyjel z dosud nezjištěných příčin vlevo mimo komunikaci, kde čelně narazil do stromu. Řidič byl převezen k lékařskému ošetření," uvedla mluvčí policie Iva Vršecká.

Řidič odmítl dechovou zkoušku. "Na místě se odmítl podrobit dechové zkoušce, následně se v nemocnici podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn alkoholem. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," doplnila dále mlvučí policie.

Muž měl naštěstí jen lehká zranění. "Muže transportujeme s lehkým zraněním do Klatovské nemocnice," upřesnila muvčí záchranky Andrea Divišová.

Další nehoda u Javorné...

Před devátou hodinou dopoledne narazila řidička do stromu při cestě do Klatov. "Na silnici 27/I v serpentinách nad Javornou havarovalo jedno osobní auto. Zraněnou osobu jsme předali ZZS a provedli protipožární opatření," řekl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Řidička skončila v nemocnici. "Ženu r.1975 jsme transportovali s lehkým zraněním do Klatovské nemocnice," uvedla Andrea Divišová.

Jak k nehodě došlo, popsala mluvčí policie. "Řidička r. 1975 jela s elektrovozidlem ve směru jízdy od Železné Rudy na Klatovy. Podle dosud zjištěných informací v prudké levotočivé zatáčce vyjela z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazila do stromu. Řidička byla převezena k lékařskému ošetření, provedená dechová zkouška byla negativní. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvedla Iva Vršecká.

foto: HZSPK

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24