Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Rokycansku řádí falešní "kontroloři" kvality vody!

27.01.2014 20:24

Policisté varují nejen seniory, aby byli maximálně obezřetní a nanaletěli podvodníkům. Ti se vydávají za pracovníky firmy poskytující služby ohledně kvality vody.

voda ilustrace QAP_CZ (10)

Policisté mají na Rokycansku opět plné ruce práce, aby dopadli podvodníky, kteří zneužívají důvěry starých lidí. Ovšem nevarují pouze důchodce, maximálně obezřetní mají být všichni, pokud je navštíví pracovníci nezjištěné firmy poskytující služby ohledně kvality vody. Jedná se o podvodníky!

,,Policie ČR preventivně upozorňují na možný amorální postup neznámých osob dosud nezjištěné firmy poskytující služby týkající se zjišťování kvality vody. Policisté upozorňují touto cestou občany, zejména pak seniory, aby byli obezřetní, do bytu si nevpouštěli cizí osoby a v případě kontaktování neznámé osoby za účelem poskytnutí služeb si ověřili firmu, kterou osoba zastupuje," varuje policejní mluvčí Hana Kroftová.

V případě pochybností ihned kontaktujte tísňovou linku 158! Na Rokycansku evidují policisté z obvodního oddělení Rokycany od minulého týdne už 3 případy telefonátů, kdy byl převážně seniorům nabízen rozbor vody. Zatím je vše ve fázi šetření.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství