Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Aktuální dopravní situace v pondělí

21.11.2011 7:10

Jaká je dopravní situace na silnicícch Plzeňského kraje v pondělí 21. listopadu? To pro vás sleduje QAP po celé dopoledne.

Hned v ranních hodinách došlo k několika nehodám. QAP pro vás sleduje dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje od ranních hodin.

Na D5 - 90km na trase Praha - Rozvadov došlo k nehodě, která uzavřela levý jízdní pruh. na místě se vyšetřuje příčina nehody, projíždějte opatrně.

V Plzni v ulici 17. listopadu na křižovatce Edv. Beneše - ul. 17. listopadu se stala nehoda dvou osobních aut. Obešla se naštěstí bez zranění. Na místě je  PČR.

Na silnici 1806 u obce Třemošná okres Plzeň-sever došlo k nehodě osobního auta, které skončilo v příkopu. Místem projíždějte opatrně, probíhají tady záchranné a vyprošťovací práce.

Na D5 ve směru Rozvadov, mezi 70.4 a 73.2 km, je pravý jízdní pruh uzavřen. Opravuje se zde vodorovné dopravní značení.

U Boru na Tachovsku došlo na silnici 199 po 6. hodině ráno ke srážce dvou osobních aut a to na křižovatce sil. č. I/199 a sil I/21 u obce Ostrov. Na místě hlášeno jedno zranění,  únik provozních kapalin nehlášen.

Na silnici č. 20 u Chválenic na jižním Plzeňsku došlo ke srážce tří aut a to ve směru od Nepomuka těsně před obcí Želčany. Silnice je dočasně uzavřena, na místě dva havarované osobní vozy a jeden nákladní se zraněním jedné osoby. Objízdná trasa přes Chlum - Střížovice-Chouzovy v obou směrech bez omezení tonáže vozidel.

Krátce po 6. hodině došlo na silnici 22 u Klatov k nehodě osobního auta, na místě hasiči, záchranka i policie, došlo k jednomu zranění. Probíhají záchranné a vyprošťovací práce, místem jeďte opatrně!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte