Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klatovští policisté hledají svědka nehody - chodce

15.01.2012 12:06

Muži zákona hledají svědka nehody - chodce, který by pomohl objasnit nehodu ze čtvrtka 12. ledna. K nehodě došlo na silnici od Klatov na Ostřetice kolem 6:35 hodin ráno.

QAP foto

Chodec, který šel po silnici od Klatov na Ostřetice ve čtvrtek 12. ledna kolem 6:30 hodin ráno, by mohl pomoci policistům objasnit nehodu, k níž v jeho blízkosti došlo.

Po uvedené silnici 3. třídy jel Peugeot 605 a na rovném úseku cesty ho začal předjíždět Ford Focus. "V době, kdy byla vozidla na stejné úrovni vedle sebe, uviděl řidič vozidla zn. Peugeot neznámého chodce, který šel při pravém okraji vozovky ve směru na Klatovy. Řidič chtěl zabránit srážce s chodcem a vybočil s vozidlem vlevo, kde jej v uvedený okamžik předjíždělo vozidlo zn. Ford a došlo k bočnímu střetu obou vozidel," popisuje policejní mluvčí Dana Ladmanová. "Po nárazu vjelo vozidlo zn. Ford vlevo mimo komunikaci, kde narazilo do stromu a s ulomenou částí stromu i do protijedoucího vozidla zn. Opel Vectra," dodala mluvčí s tím, že po nárazu začal Ford hořet.

"Svědek - chodec byl muž přibližně ve věku 40 let, postavu měl silnější a vysokou cca 180 cm. Oblečen byl ve světle hnědé bundě a v tmavých kalhotách," popsala svědka policejní mluvčí. Chodec šel ve směru od obce Ostřetice na Klatovy.
Policisté žádají neznámého chodce nebo další případné svědky, aby podali informaci k uvedené dopravní nehodě na Polici ČR dopravní inspektorát Klatovy. Informace můžete podat na telefon číslo 974 334 111 nebo na 974 334 251.
Sdělit údaje k uvedené dopravní nehodě můžete i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT