QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vstupenka na hokej funguje v Plzni jako jízdenka v MHD

21.09.2017 7:59

Hokejoví fanoušci si mohou i v aktuální sezóně zjednodušit cestování na utkání indiánů. Auta mohou vyměnit za bezplatnou jízdu veřejnou dopravou. Čtěte podrobnosti!

DSC_0558

Fanoušci hokejistů HC Škoda Plzeň mohou opět v aktuální sezóně 2017/2018 využívat před i po skončení domácích zápasů plzeňskou hromadnou dopravu zdarma. Spolupráce klubu s dopravními podniky funguje v tomto ohledu už několik let.

Praxe se osvědčila a tak i v nové sezóně mohou fanoušci vyrazit na duely bezplatně veřejnou dopravou, rázem tak nemusí řešit komplikace s parkováním.

„Vstupenka na domácí hokejové utkání hokejistů HC Škoda Plzeň funguje jako jízdenka v MHD také v této sezóně. Znamená to, že hodinu před konkrétním utkáním a hodinu po jeho skončení se mohou fanoušci při kontrole ve vozech Plzeňských městských dopravních podniků prokázat platnou vstupenkou a jízdné neplatí,“ popisuje praxi tiskový mluvčí dopravních podniků René Vávro.

V rámci dopravy na utkání je služba výhodou také pro mimoplzeňské fanoušky, kteří mohou využít i vzdálenější parkoviště od Home Monitoring Arény a zdarma se tak dopravit na duel a z něj, aniž by potřebovali například Plzeňskou kartu nebo jízdenku.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24