Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

"Příbrami jsme dva góly darovali," říká trenér Vrba po utkání se Středočechy

27.07.2013 10:35

Fotbalová Viktorka ve 2.kole Gambrinus ligy přehrála Příbram na jejím hřišti nakonec 4:2. I když začátek stál některé fanoušky hodně nervů, Viktoriáni nakonec potvrdili svoji sílu a kvalitu.

110
3-1002-1012-10611011123-00315-00517-00712-0099-010

Fotbalová Viktorka nakonec v zápase 2.kola Gambrinus ligy potvrdila svoje vysoké kvality. I když úvod duelu a první poločas stál trenéra Vrbu nejspíš hodně nervů, nakonec se pravda ukázala. Viktoriáni mají obrovskou sílu a soupeři jen tak něco nenechají. Příbrami nakonec nasázeli 4 góly.

„Samozřejmě, že mě čtyři branky těší, ale Příbrami jsme vlastně dva góly darovali, kdy nás po chybách Procházky, Limberského a Řezníka dokázal soupeř potrestat,“ hodnotí situace z prvního poločasu trenér Pavel Vrba.

Sestava v zápase i složení na lavičce vypovídá hodně o tom, jak silný kádr v současné době úřadující mistři mají. Do utkání ve druhém poločase promluvil i kapitán Pavel Horváth, který střídal Vladimíra Daridu. „Musím říct, že my máme v současné době na lavičce opravdu obrovskou kvalitu. Hráči, kteří dnes seděli na lavičce, by ve většině klubů v Česku hráli v základu. To je naše velká výhoda,“ pochvaluje si Vrba, podle kterého stál za vítězným výsledkem zlepšený výkon v druhé půli. „Ve druhém poločase jsme se nedopustili takových chyb jako v tom prvním. Myslím si, že zápas rozhodla naše kvalita směrem dopředu, která byla výrazně lepší,“ dodává.

Teď už Viktorka vyhlíží duel 3.předkola Ligy mistrů

Aktuálně už se Viktoriáni soustředí na zápas 3.předkola Ligy mistrů, který sehrají v úterý. Zápas s estonským Nomme Kalju začíná v úterý 30.července v 18 hodin. Viktorka do Tallinu odlétá v pondělí ráno. Odveta se pak hraje o týden později, 7.srpna v plzeňské DOOSAN aréně.

ZDROJ: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství