Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Opilý muž si dovoloval na Palubě Hamburk na strážníky městské policie VIDEO

14.05.2024 8:50

Hlídka Městské policie Plzeň v sobotu 11. května večer na Palubě Hamburk rešila incident se skupinkou osob bez domova. K celé situaci se nachomýtl muž, zjevně pod vlivem alkoholu, který měl potřebu se do situace vměšovat.

Opilý muž si dovoloval na Palubě Hamburk na strážníky_0524_MPP

Muž svým chováním narušoval doposud klidný proces úkonů. "Pokřikoval, byl vulgární a snažil se svým postojem s rukama zaťatými v pěst strážníky zastrašit," popsala jeho chování mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

27letý muž následně při dechové zkoušce nadýchal 2,8 promile a vysloužil si pobyt k vystřízlivění v protialkoholní záchytné stanici.

"V šatně na záchytce se však začal vzpouzet, nespolupracoval, máchal kolem sebe rukama a odmítal se i přes opakovaná upozornění uklidnit. Ke slovu proto přišly hmaty a chvaty s jejichž využitím byl odveden následně na pokoj a jeho osud zůstal na zdravotnickém personálu," dodala mluvčí městské policie.

Foto, video MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství