QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická dopravní nehoda u obce Rabí, čelní střet dvou automobilů senior nepřežil

29.12.2023 16:37     29.12.2023 20:07

V pátek 29. prosince před čtvrtou hodinou odpolední došlo k vážné dopravní nehodě na Klatovsku. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky.

Rabí 2OA_FB Hasiči Sušice (3)
Rabí 2OA_FB Hasiči Sušice (3)Rabí 2OA_FB Hasiči Sušice (1)Rabí 2OA_FB Hasiči Sušice (4)Rabí 2OA_FB Hasiči Sušice (5)Rabí 2OA_FB Hasiči Sušice (2)

K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo v 15:45 na silnici u obce Rabí na Klatovsku. Jedno vozidlo skončilo po nehodě mimo vozovku.

“Aktuálně zasahujeme u dopravní nehody dvou osobních automobilů na silnici II/169 poblíž Rabí. Všechny složky IZS jsou na místě,” potvrdila Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby s tím, že více informací k dopravní nehodě doplní později.

Místo je akutálně neprůjezdné.

“V současné době je silnice v místě dopravní nehody zcela neprůjezdná. Na místě jsou dopravní policisté a vysláni jsou i klatovští kriminalisté,” doplnila informace Dagmar Brožová, mluvčí policie.

AKTUALIZACE:

17:59

"Záchranáři si na místě převzali do péče čtyřčlennou rodinu, všichni utrpěli lehčí zranění a byli k dalšímu vyšetření transportováni do Klatovské nemocnice," aktualizovala mluvčí záchranné služby.

Dle prvotních informací si nehoda vyžádala jeden lidský život.

20:03

"Na silnici II/169 mezi obcemi Rabí a Čepice došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Zde řidič ročník 1938 osobního vozidla Citroën při průjezdu zatáčkou přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem Hyundai. Událost šetří klatovští kriminalisté," uvedla mluvčí policie.

Muž silný náraz nepřežil. "Muž ročník 1938 utrpěl zranění neslučitelná se životem, lékař u něj konstatoval úmrtí na místě," doplnila mluvčí záchranné služby.

"Vzhledem ke značnému poškození obou vozidel nebudeme zveřejňovat detailní záběry. Ve fotogalerii je jen snímek trosek automobilů na vozovce, ze kterého je zřejmé o jak velký náraz se jednalo," uvedli hasiči města Sušice na své facebookové stránce.

Silnice je již zcela průjezdná.

Foto FB Hasiči Sušice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24