QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Za pult ve fanshopu se postaví Martin Procházka a David Stach

27.06.2017 20:09

Prodej předplatného na nadcházející extraligovou sezonu je v plném proudu. Z rukou obou útočníků si můžeme permanentky koupit už tuto středu.

foto-qap-cz (2)

Letošní novinkou jsou speciální permanentky rozdělené na dvě části. Podle informací klubu byly do prodeje uvedeny na žádost fanoušků. Zakoupit  lze permanentku na první a druhou část sezóny, tedy permanentku na 16 zápasů, která platí do Vánoc na celkem 16 zápasů a další na zbývající část sezóny tedy na deset zápasů. Ve středu 28. června si je fanoušci mohou pořídit v klubovém fanshopu od 15  do 17 hodin  přímo z rukou útočníků Martina Procházky nebo Davida Stacha.

Téměř dvoumetrový Martin Procházka bude i nadále působit na západě Čech. V dresu indiánů stihl v uplynulé sezóně 20 utkání včetně play-off a zapsal si na své konto osm bodů. Ve fanshopu ho ve středu 28. června doplní zkušený pětadvacetiletý útočník David Stach, který uplynulou sezónu odehrál celou v Plzni.

Prodej permanentek probíhá nepřetržitě až do prvního domácího zápasu sezóny 2017/2018. Prodejním místem je fanshop před stadionem, který je otevřen každý všední den od 9 do 15.30 hodin, ve středu do 17 hodin. Prodej zvýhodněných balíčků bude zahájen ihned po spuštění volného prodeje vstupenek na přelomu srpna a září.

FOTO: qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24