Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Viktorku čeká přípravný zápas v Německu! Fanoušci budou mít připravené parkoviště

24.06.2015 8:04

Fotbalisty FC Viktoria Plzeň čeká další přípravné utkání. Tentokrát se ponese v charitativním duchu a odehraje se v Německu proti výběru Ambergu. Viktorka bude v kompletní sestavě.

DSC_6500

V charitativním duchu se ponese další přípravný zápas fotbalistů FC Viktoria Plzeň. Druhé utkání letní přípravy sehrají fotbalisté proti výběru Ambergu ve městě Haselmühl. Výtěžek půjde na pomoc handicapované dívence z Ambergu. Pro trenéra Koubka to navíc bude mít nostalgický podtext...

Další přípravný zápas se odehraje už ve čtvrtek 25. června od 18 hodin v Německu. V zápase, který bude mít charitativní podtext, se aktuálním ligovým mistrům postaví výběr „Amberger-Kinder-helfen“. Tým se snaží pomoci rodinám s dětmi, které se ocitly v tíživé životní situaci. A také čtvrteční výtěžek ze vstupného půjde na dobrou věc. Finance půjdou na pomoc šestileté handicapované dívce z Ambergu.

Vstupenky se budou prodávat přímo na hřišti a budou stát 9 a 4 eura. "Zápas se odehraje na stadionu v ulici Jahnstrasse 8 ve městě Haselmühl. Všichni fanoušci Viktorie Plzeň budou moci zaparkovat na nedalekém parkovišti pět minut chůze od stadionu v ulici Zeilenstrasse," informoval klub FC Viktoria Plzeň.

Speciální nádech bude mít utkání pro trenéra Miroslava Koubka, pro kterého byl právě Amberg první trenérskou zkušeností v zahraničí. "V FC Amberg se mi pracovalo dobře. Nejvíc se mi líbila práce mužstvem, které se neustále zlepšovalo. Vzpomínám si na dobré lidi v klubu a dobrý hráčský kolektiv. Toto období mi velmi přirostlo k srdci,“ vzpomíná Koubek. "Zápas bude mít především charitativní podtext, což je to nejdůležitější. I přesto, že do Ambergu přijedeme v kompletním složení, výsledek jde v tomto případě trochu stranou. Přijedeme si zahrát s chutí a pobavit místní diváky,“ dodává trenér Viktorie Plzeň.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT