Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V Radbuze plavala lidská hlava, část Anglického nábřeží byla uzavřena

03.05.2024 22:43     06.05.2024 8:44

K hrůznému nálezu došlo v pátek 3. května v podvečerních hodinách na Anglickém nábřeží.

PČR_ilustrační_QAP

K nálezu lidských ostatků došlo poblíž Denisovo nábřeží v Plzni. Komu hlava ve značném stupni rozkladu patří, policisté nemohou v současné době určit.

Na místo vyjelo několik hlídej policistů, potápěči i hasiči. Policisté uzavřeli část náplavky i chodníku na Anglickém nábřeží.

AKTUALIZACE:

"V pátek dne 3. května 2024 v odpoledních hodinách jsme přijali oznámení od Městské policie Plzeň, že jim bylo ze strany turistky oznámen zřejmě nález lidských ostatků v řece Radbuze poblíž Denisovo nábřeží v Plzni," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Na místo byly přivoláni potápěči ze zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, kteří společně s příslušníky Hasičského záchranného sboru propátrávali dno řeky, kde zajistili lidské ostatky. "Na místo proto vyjeli i kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň," vysvětlila mluvčí.

"Ve věci nálezu lidských ostatků byla nařízena soudní pitva a v následujících dnech budou prováděna i další odborná zkoumání, která budou poté vyhodnocena. Plzeňští policisté prověřují veškeré okolnosti události a celým případem se intenzivně zabývají," dodala Eva Červenková.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT